Τέσσερα σερί για Κάπιτολς

Οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς πήραν τη νίκη στα πέναλτι σε βάρος των Νιου Γιορκ Άιλαντερς και συνέχισαν να «πιέζουν» για την πρώτη θέση της Southeast.

Άλλωστε, οι «πρωτευουσιάνοι» συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, με τις οποίες παραμένουν στο… κατώφλι των Φλόριντα Πάνθερς, πρωτοπόροι του ομίλου τους. Έστω και σε προχωρημένο στάδιο της σεζόν, οι «καπς» προσπαθούν να σώσουν την χρονιά που ξεκίνησαν σαν ένα από τα φαβορί του NHL.

Μάλιστα, έμειναν πίσω με 4-1, πριν μειώσει ο Alex Ovechkin σε 4-2 στο τέλος της δεύτερης

περιόδου. Ο διεθνής Ρώσος ισοφάρισε σε 4-4 στο τρίτο 20άλεπτο, αφού είχε μειώσει σε 4-3 ο Dmitry Orlov. Σκόραρε και στα πέναλτι ο Ovechkin ισοφαρίζοντας την πετυχημένη εκτέλεση του John Tavares και ανοίγοντας τον δρόμο στον Matt Henricks που σημείωσε το «χρυσό» γκολ.

Το άλλο τέρμα των φιλοξενούμενων καταγράφηκε από τον Mike Knuble και είχε διαμορφώσει το 3-1. Οι Matt Moulson και Travis Hamonic είχαν σημειώσει το 2-0 στο πρώτο 20λεπτο, ενώ ο Tavares πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο υπέρ των Άιλαντερς.

Πλέον οι Κάπιτολς έχουν 78 βαθμούς και παρέμειναν έναν μακριά από τους «πάνθηρες» όντας όγδοοι στην ανατολική περιφέρεια του NHL. Στους 67 προωθήθηκαν οι «νησιώτες» που καλούνται να καλύψουν απόσταση 11 βαθμών σε δώδεκα αγώνες, αν θέλουν να πάρουν μέρος στην post-season.

Keywords
Τυχαία Θέματα