«Τεσσάρα» παραμονής για Δόξα Κρανούλας

Με 4-2 επιβλήθηκε η Δόξα Κρανούλας του Αλέξανδρου Ηράκλειας Σερρών και πήρε σπουδαία νίκη στην υπόθεση παραμονή στην Football League 2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11' με κεφαλιά του Βαρτιώτη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γήτα. Η απάντηση όμως για την ομάδα των Σερρών δεν άργησε να έρθει και στο 17' ο Σαλμάς με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια οι Ηπειρώτες

μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν και πάλι το προβάδισμα. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Παππάς στο 46', το έκανε ο Ρ.Κρολ ένα λεπτά μετά, όταν με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κουμή, κάνοντας το 2-1.

Στο 49' ο Γαϊδαρτζής σε τετ α τετ με τον Κουμή δεν κατάφερε να κάνει το 3-1, όμως ένα λεπτό αργότερα (50') ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70' με τον Σαλμά να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι για το 3-2.

Στο 82' ο Κρολ Κ. με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 4-2 και θα σφράγισε μια πολύ σημαντική νίκη για την Δόξα Κρανούλας στην προσπάθειά της για την παραμονή της στην Football League 2.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Τσακτάνης, Βαρτζιώτης, Ρόβας (86' Ναυρόζογλου), Ρ. Κρολ, Νάνος (37' Παππάς), Γαϊδαρτζής (75' Κάκαβος), Γήτας, Κ. Κρολ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουμής, Βελετάνης, Δαλκίδης, Ζιγκερίδης Χρ. (57' Ζιγκερίδης Γ.), Μανουσαρίδης, Μαρίγκος, Μουτίδης (64' Σκερλετίδης), Μίρλας, Σαλμάς, Σιδηρόπουλος Σ. (77' Σιδηρόπουλος Ευ.), Τσεμπερίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα