Τερζής: «Έδειξαν χαρακτήρα τα Λευκάδια»

Μετά την εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή της ομάδας των Λευκαδίων στο ματς με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο προπονητής Τόλης Τερζής δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος για τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα του Τερζή συνέχισε με νίκη στην δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Οι παίκτες των Λευκαδίων στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο καθώς έχαναν με σκορ

2-0. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κατέφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν την νίκη με 2-4 και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Αυτό που κρατάμε ως ομάδα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, είναι το γεγονός ότι τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, καταφέρνοντας να γυρίσουν ένα παιχνίδι που έμοιαζε αδύνατο να γυρίσει, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε ο νεαρός προπονητής ο οποίος μιλώντας για την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε:

«Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους. Έχουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, την Κυριακή με αντίπαλο την Κοζάνη, η οποία είναι μια ιστορική ομάδα και αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν άλλαξε κάτι από το γεγονός ότι διατηρούμε το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, και θα επιδιώξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και όλους όσους με τον έναν η τον άλλον τρόπο ασχολούνται με την ομάδα, διότι στα Λευκάδια, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμος, λειτουργούν σαν ένα. Η σχέση αυτή, θα έλεγα ότι είναι η βάση, πάνω στην οποία προσπαθούμε μαζί με τον συνεργάτη μου Άρη Αδαλόγλου, να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε την ομάδα αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα