Τεράστια ανταπόκριση στις Συκεές

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 50 ομάδων από τα σχολεία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών διεξήχθη το πρώτο 3on3 της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ.

Η μπασκετική ακαδημία του Γιώργου Μασλαρινού διοργάνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις εγκαταστάσεις του 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες πρόσφεραν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού που εδρεύει στο Φίλυρο.

«Ήταν μια σκέψη που θέλαμε από την πρώτη στιγμή να πετύχει και νομίζω ότι το καταφέραμε, δίνοντας την ευκαιρία για πολύ μπάσκετ σε παιδιά διαφόρων ηλικιών της περιοχής, αλλά και ταυτόχρονα βοηθώντας παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ήταν μια προσπάθεια που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού Συκεών και ως σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Όλα πήγαν καλύτερα του αναμενόμενου, κάτι που μας δίνει επιπλέον δύναμη ώστε αυτή μας την απόπειρα να την κάνουμε θεσμό, αφού η ανταπόκριση που υπήρξε ήταν τεράστια», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Μασλαρινός.

Μοναδικός αντίπαλος της όλης προσπάθειας ήταν το ψιλόβροχο που έπεσε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το παρών στο 3on3 έδωσαν σήμερα (10/04) και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Δήμος Ντικούδης και Μιχάλης Γιαννακίδης. Για την ιστορία, οι νικητές στις κατηγορίες των διαγωνισμών ανά ηλικιών ήταν: Δημοτικά Σχολεία: Άμπαλοι, Γυμνάσια: Γαλατάς, Λύκεια: Τα παιδιά του Τζακ Νόρις, Ελεύθερες Βολές Δημοτικών Σχολείων: Νίκος Χριστόφ, Ελεύθερες Βολές Γυμνασίων: Γιώργος Τεξακαλίδης, Ελεύθερες Βολές Λυκείων: Κώστας Κιουσσές, Τρίποντα Λυκείων: Κώστας Κιουσσές.

Keywords
Τυχαία Θέματα