Τέλος η σεζόν για τον Pineda των Γιάνκις

Ο starting pitcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Michael Pineda, χάνει την υπόλοιπη σεζόν και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο άτυχος παίκτης υπέστη τραυματισμό στον δεξιό του ώμο. Τελικά απαιτήθηκε εγχείρηση στον δεξιόχειρα pitcher, η οποία αποτρέπει οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως ο Pineda αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με ανταλλαγή που έφερε τον Jesus

Montero στους Σιάτλ Μάρινερς.

Εκτός και ο Moseley

Την ίδια τύχη με αφορμή αντίστοιχο τραυματισμό υπέστη ο δεξιόχειρας pitcher των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Dustin Moseley. Πέρσι είχε χάσει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα λόγω εγχείρησης στον αριστερό ώμο.

Έγινε... 101

Ο γηραιότερος πρώην MLBer, Conrado Marrero, έγινε... 101 ετών. Ο πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Σένατορς ζει μόνιμα στην Κούβα τα τελευταία χρόνια κοντά στην οικογένειά του.

Στον κατάλογο τραυματιών ο Huff

Για 15 μέρες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Aubrey Huff, αφού οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς τον τοποθέτησαν στον σχετικό κατάλογο τραυματιών. Αρχικά αναφέρθηκε πως υπάρχει οικογενειακό πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια ξεκαθαρίστηκε πως διαπιστώθηκαν υπερβολικά σημάδια άγχους στον παίκτη.

Προώθηση Hottovy στους Ρόγιαλς

Τον αριστερόχειρα pitcher, Tommy Hottovy, επανέφεραν στο βασικό τους ρόστερ οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Παράλληλα υποβάθμισαν τον Jeremy Jeffress.

Εγχείρηση... ελπίδας

Θέλει να επιστρέψει στο MLB ο 29χρονος Jeremy Bonderman. Συγκεκριμένα, ο πρώην pitcher των Ντιτρόιτ Τάιγκερς έκανε εγχείρηση στον δεξιό ώμο και θα προσπαθήσει να επανέλθει στη δράση, αν και το 2008 ο συγκεκριμένος τραυματισμός διέκοψε την καριέρα του.

Μένει έξω ο Crisp

Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα επιστρέψει ο Coco Crisp στη σύνθεση των Όκλαντ Αθλέτικς. Τις επόμενες ημέρες, άλλωστε, θα κάνει αποθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο αυτί.

Keywords
Τυχαία Θέματα