Τέλος για τον Λαγογιάννη το Ευρωπαϊκό

Ο 30χρονος πρωταθλητής αποκλείστηκε με 4-0 σετ από τον Γάλλο Αντριέν Ματενέ ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή πορεία με μια θέση μεταξύ 17-32 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Γκντανσκ.

Ο Λαγογιάννης στον 3ο γύρο του αγωνίσματος αντιμετώπισε το Νο 9 της ευρωπαϊκής κατάταξης και έχασε εύκολα με 4-0 (3-11, 0-11, 5-11, 8-11).«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί από τότε που γύρισα στην εθνική ομάδα, εδώ και δύο χρόνια, είμαι πολύ τυπικός, κάνω αρκετή προπόνηση,

πηγαίνω σε διεθνή τουρνουά και περίμενα ανυπόμονα να κάνω κάποια στιγμή το κάτι παραπάνω» είπε ο 30χρονος.

Πρόσθεσε: «Την άνεση των προπονήσεων ήθελα να τη βγάλω και σε επίσημο αγώνα και να κάνω υπερβάσεις στο παιχνίδι μου! Να μην παίξω παθητικά δηλαδή, ούτε στις επιθέσεις του αντιπάλου και να περάσω κάποια χτυπήματα, που πάντα χρειάζεσαι για να κερδίσεις αγώνες τέτοιου επιπέδου! Το κατάφερα και στα τρία νικηφόρα παιχνίδια μου και πήρα πολύ μεγάλη χαρά. Μου δόθηκε η ευκαιρία για καλό πλαάρισμα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και την εκμεταλλεύτηκα. Είχα αφήσει κάποια καλά δείγματα σε τουρνουά της προηγούμενης χρονιάς, όπως και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήθελα πολύ να φτάσω σ’ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα