Ταπούτος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο Άρης νίκησε τη Ρουντούπις και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με τον Χρήστο Ταπούτο να στέκεται στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά ο φόργουορντ του Άρη δήλωσε…

Για την παρουσία του κόσμου το γήπεδο: «Θέλω να σταθώ στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου. Περιμέναμε να έρθει, αλλά όχι τόσο μαζικά. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη νίκη επί της Ρουντούπις: «Καταθέσαμε την ψυχή μας. Στο τέλος αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες, είχαμε ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε. Από την

αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η δουλειά που κάνουμε θα βγει κάποια στιγμή στο παρκέ. Μέχρι στιγμής με την παρουσία μας, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε από την παρουσία του στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια της ομάδας στο Eurocup: «Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Έχουμε χρόνο για την Ευρώπη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το Πρωτάθλημα, να πετύχουμε κάποιες νίκες για να ανέβουμε και να εξαργυρώσουμε την καλή μα εικόνα σε βαθμούς».

Για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα. Είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα