Τα σήκωσε όλα η Βουλιαγμένη!

21:13 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας, η Βουλιαγμένη κερδίζει με 11-10 τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από έναν τελικό - «θρίλερ» και στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Η Βουλιαγμένη έκαψε την… γούνα του Ολυμπιακού! Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέξανδρου Γούνα, η Βουλιαγμένη πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας με 11-10,

με το παιχνίδι να κρίνεται στα πέναλτι! Το παιχνίδι ήταν «θρίλερ», αφού ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Δημήτρης Μάζης ήταν ο «μοιραίος» παίκτης, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ένα ακόμα ματς, ήταν ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Βουλιαγμένης, ο Κώστας Τσαλκάνης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Βουλιαγμένη είναι άξια πρωταθλήτρια αφού είχε να τα βάλει όχι μόνο με τον καλό Ολυμπιακό αλλά και με υπερβολικά σφυρίγματα του Σκαλοχωρίτη, όπως τα τρία συνεχόμενα επιθετικά φάουλ στον Βουλγαράκη.

Οι «ερυθεόλευκοι» εκτός από την φάση με τον Μάζη, είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς και στην τελευταία φάση της παράτασης όταν το σουτ του Μπλάνη κατέληξε στο δοκάρι.

Έτσι, νταμπλούχος Ελλάδας στέφεται η Βουλιαγμένη η οποία είχε να κατακτήσει το πρωτάθλημα από το 1998. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε χάσει τον τίτλο ήταν το 2006.

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-1, Παράταση: 0-0, 0-0, Πέναλτι: 3-4.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Καρούντζος 1, Γούνας 1, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης 1, Ελμισιάν 1, Βλαχόπουλος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μουρίκης 1, Δελακάς 3, Χατζηκυριακάκης 1, Κόλιανιν 1, Μάζης 1.

Περισσότερα σε λίγο...

{coveritlive}ce1c214a2c{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα