Τα πρόσωπα της «ομάδας» Αλαφούζου

10:12 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Αρκετά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, νομικό, καλλιτεχνικό χώρο και δημοσιογραφικό κόσμο βρίσκονται ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του «Σωματείου», που ετοιμάζεται να ανακοινώσει την Πέμπτη (3/05) ο Γιάννης Αλαφούζος, για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το «Goal», οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης φέρονται να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα στηρίξουν και οικονομικά τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως και ο Θοδωρής Βασιλάκης, στην προσπάθεια του Έλληνα επιχειρηματία να συγκεντρώσει το ποσό

των 6 εκατ. ευρώ, που έχει υποσχεθεί για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό του βρίσκεται και ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενώ στα ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνεται και το όνομα του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Δημήτρη Βερβεσού, ενώ πιθανή είναι και η παρουσία του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Παξινού. Επίσης, στο τιμ συμμετέχουν οι δικηγόροι Γιάννης Ηρειώτης και Αθηνά Μπαλομένου, οι γνωστοί καλλιτέχνες, Γιάννης Ζουγανέλης και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, οι δημοσιογράφοι, Παύλος Τσίμας και Σία Κοσιώνη.

Σε αρχικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, Απόστολο Ταμβακάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο αριθμός των ιδρυτικών μελών θα είναι 20 με 25, ενώ η λίστα θα οριστικοποιηθεί την Πέμπτη (03/05).

Keywords
Τυχαία Θέματα