Τα… πήρε ο Σισέ

Με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, προφανώς, τα έβαλε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως γίνεται αντιληπτό από τα όσα έγραψε στο προφίλ του, στο Twitter.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει μπει τις τελευταίες εβδομάδες στο «στόχαστρο» αρκετών Ιταλών δημοσιογράφων, οι οποίοι τον κατηγορούν για την χαμηλή απόδοσή του στα παιχνίδια της Λάτσιο.

Ο Γάλλος επιθετικός έγραψε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ του, στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο, Twitter: «Όλοι εσείς οι γ...

που σας αρέσει να μιλάτε, σύντομα θα μετανιώσετε για αυτά που έχετε πει. Αντίο ένα μάτσο ηλίθιοι!», με αποδέκτες, προφανώς, τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ασχολήθηκαν μαζί του το τελευταίο διάστημα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ρωτήσουν τον Γάλλο τι ακριβώς εννοεί με το συγκεκριμένο μήνυμα, ενώ κάποιοι υποστηρικτές του συνέστησαν στον Σισέ να ηρεμήσει. Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, ο διεθνής επιθετικός επανήλθε και έγραψε νέο μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Θα δείτε ποιος πραγματικά είμαι. Θα κάνω όσους με μισούν να μετανιώσουν για τα λόγια τους, στους πραγματικούς μου φίλους λέω ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Πάντως, το απόγευμα της Πέμπτης ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο μέχρι και για παραχώρηση στον Παναθηναϊκό (με μορφή δανεισμού), καθώς οι λατσιάλι θα κινηθούν για την απόκτηση του Ποντόλσκι και ο Σισέ δέχεται την αμφισβήτηση πιο έντονα από ποτέ στη Ρώμη...

Keywords
Τυχαία Θέματα