Τα... κορίτσια του James Bond, The Next Generation (videos+photos)

19:23 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Έπειτα από αναμονή σχεδόν τεσσάρων χρόνων (!) πλησιάζει η ώρα που οι απανταχού λάτρεις του στυλ, της βρετανικής φινέτσας, της απαράμιλλης γοητείας, των classy αυτοκινήτων και των εξωπραγματικών γυναικών, θα σπεύσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες! Είναι γεγονός, σε λιγότερο από πέντε μήνες, η μεγάλη οθόνη θα… φιλοξενήσει για 20η φορά τον κορυφαίο πράκτορα όλων των εποχών! Πώς είπατε…; Το όνομά του…; Μα φυσικά, Bond! James Bond!..

Αποτελώντας μία από τις πλέον «μυθικές» φυσιογνωμίες

στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου - από τον εποχή του Σον Κόνερι μέχρι τις μέρες μας και τον Ντάνιελ Κρεγκ – ο super μυστικός πράκτορας της Βρετανικής αντικατασκοπείας μπορεί να… καυχιέται ότι έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλούς τομείς.

Από το ντύσιμο και τα εκπληκτικά αυτοκίνητα (σ.σ. αλήθεια ποιος δεν θα… υποκλινόταν μπροστά στις κλασσικές Aston Martin του James;) μέχρι το σεμιναριακού επιπέδου «καμάκι» σε κάθε λογής θηλυκή παρουσία, ο Bond αποτελεί ιδανικό… μέντορα για κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του και τοποθετεί το πήχη των – προσωπικών του – απαιτήσεων και φιλοδοξιών ψηλά!

Ο εξαιρετικός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί για τρίτη φορά τον James Bond στην 20η ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο.

Το Onsports πάει σήμερα ένα… βήμα παραπέρα και… φαντασιώνεται ενόψει της επόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Βρετανό μυστικό πράκτορα (σ.σ. βάσει συμβολαίου θα είναι και πάλι – για τέταρτη φορά και μάλλον τελευταία – ο Ντάνιελ Κρεγκ αυτός που θα τον υποδυθεί), η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στους κινηματογράφους προς τα τέλη του 2014 (σ.σ. καλά να ‘μαστε να την δούμε κι αυτή…), κάποιες – εννοείται εξωπραγματικές – γυναίκες που θα μπορούσαν να σταθούν στο πλευρό του Bond!.. Κοινός τους παρανομαστής; Το ότι με τον… έναν ή με τον άλλο τρόπο εμπλέκονται (sic) με τον αθλητισμό! Τι στο καλό, αθλητικό site είναι το Onsports, τι περιμένατε να σας προτείνουμε…;

«Προσδεθείτε», λοιπόν, γιατί… απογειωνόμαστε!

MEGHAN HARDIN

Η νεαρή αθλήτρια του γκολφ από την Καλιφόρνια, αφού πρωταγωνίστησε στο περίφημο αμερικανικό TV Show «The Big Break» και… μάγεψε εκατομμύρια άνδρες με το… ταλέντο της, θα μπορούσε να πάρει έναν – μικρό έστω – ρόλο στην επόμενη ταινία του James Bond. Τι λέτε…;

{youtube}zyU11xiSKoM{/youtube}

KELLI HUTCHERSON

Η Κέλι είναι το πιο sexy Ring Girl του ΜΜΑ και η φήμη της έχει πλέον αρχίσει να εξαπλώνεται πέρα από τις ΗΠΑ… Η φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα για το MAXIM ήταν απλώς «όλα τα λεφτά»! Έχει όλο το «πακέτο» για κορίτσι του James!

{youtube}u_c_6pMjjjY{/youtube}

SHANTEL JACKSON

Συγγνώμη, αλλά αν κάποια μπορεί να σταθεί στο πλευρό του – όχι και τόσο… φρόνιμου - Floyd Mayweather, πιστεύετε ότι θα είχε πρόβλημα να… πηδήξει, για παράδειγμα, από αεροπλάνο ή να τα βάλει με καμιά 50αριά τρομοκράτες όντας το κορίτσι του James Bond; Πλάκα κάνουμε; Όταν ζεις δίπλα στον - αήττητο σ’ επαγγελματικό επίπεδο! - 35χρονο Αμερικανό πυγμάχο, τι να σε… τρομάξε

Keywords
Τυχαία Θέματα