Τα γεγονότα του 2011 στο Βορρά

03:37 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το Οnsports θυμάται τα γεγονότα που σημάδεψαν τον βόρειο όμιλο της football league 2 το 2011.

Το… τέλος του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο

Μετά από μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, σχεδόν 22 ετών, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση για χάρη της προπονητικής. Έχοντας αγωνισθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στην Ελλάδα,

με αποκορύφωμα το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, με ελληνική υπηκοότητα από το 2009, κρέμασε το καλοκαίρι του 2011 τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αγωνιζόμενος στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής, όπου εργάζεται πλέον ως προπονητής. Σημειώνεται ότι για ένα διάστημα διετέλεσε παίκτης- προπονητής στην ομάδα της Λέσβου.

Η διάλυση του Εορδαϊκού

Ο Εορδαϊκός δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της football league 2 για τη σεζόν 2011-12 και έτσι υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική. Χαρακτηριστικό ήταν το δελτίο Τύπου του ΤΑΠ που ανέφερε: «Ο "Εορδαϊκός 2007" Πτολ/δας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 και στο Κύπελλο Ελλάδας και υποβιβάζεται στη Δ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία».

Παρά τις προσπάθειες των παραγόντων του συλλόγου της Πτολεμαΐδας, ο Εορδαϊκός όχι μόνο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, αλλά ούτε καν στο τοπικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να διαλυθεί…

Η... αθώωση του Αετού Σκύδρας με την αφαίρεση 11 βαθμών

Ο αρχικός υποβιβασμός του Αετού Σκύδρας λόγω της πρωτόδικης απόφασης για χειραγώγηση των αγώνων με Δόξα Κρανούλας και Πόντιους Κατερίνης για την υπόθεση των στημένων αγώνων, μετατράπηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε αφαίρεση έντεκα βαθμών και έτσι η ομάδα της Σκύδρας παρέμεινε στην football league 2.

Στο αυτόφωρο ο Μπίλης του Τηλυκράτη

Ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Λεωνίδας Μπίλης, πέρασε τη διαδικασία του αυτόφωρου, καθώς στο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας, το οποίο ήταν κεκλεισμένων των θυρών, πιάστηκε στα χέρια με τον παίκτη του Αετού, Κώστα Μαργιορίδη. Ο τελευταίος κατέληξε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους, όμως νωρίτερα είχε υποβάλει μήνυση στον Μπίλη.

Η επιστροφή Δαλούκα στο ποδόσφαιρο και τη Νίκη

Μετά την αποχώρησή του από το χώρο της διαιτησίας, ο Γιώργος Δαλούκας αποφάσισε να επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά από διαφορετικό πόστο! Ο Βολιώτης πρώην διαιτητής ανέλαβε εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, παίρνοντας… ψήφο εμπιστοσύνης από τους οπαδούς της ομάδας. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2011, ο Δαλούκας είναι έτοιμος να ριχτεί στα… βαθιά, μια και εμφανίζεται διατεθειμένος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νίκης (το 90%) και να γίνει μεγαλομέτοχος!

Keywords
Τυχαία Θέματα