Τα… χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα

Με τον Λιονέλ Μέσι να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 5-3 της Γρανάδα στο «Καμπ Νου».

Στους πέντε βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος και τη Ρεάλ Μαδρίτης μείωσε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να επικράτησαν 5-3 της Γρανάδα, ωστόσο η νίκη τους δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Τσάβι μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μέσι στο

17’ να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν με τέρματα των Μάιντζ (55’) και Σικέιρα (62’). Από εκεί και πέρα όμως, ανέλαβε ο Μέσι, ο οποίος στο 67’ έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς, με τον Τέγιο να «καθαρίζει» το παιχνίδι στο 82’ κάνοντας το 4-2.

Ο Μέσι στο 86’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2, για να έρθει ο Σικέιρα στις καθυστερήσεις με δεύτερο πέναλτι να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αντριάνο (46’ Μασεράνο), Αλκάνταρα (72’ Ινιέστα), Τσάβι, Κεϊτά, Σάντσες (72’ Τέγιο), Μέσι, Κουένκα
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Κορτές, Μάιντζ, Μπόρχα Γκάμεζ, Σικέιρα, Ρίκο, Ουρτάδο (71’ Γκόμεζ), Γιάρα (46’ Ούτσε), Μάρτινς, Μπενίτεζ, Ιγκάλο (77’ Γκεΐγιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα