Συζήτησαν για το φάκελο του ΟΦΗ σε καλό κλίμα

Σε καλό κλίμα κύλησε η συνάντηση του Γιώργου Δημητρίου με τους ανθρώπους του ΟΦΗ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αυτή έγινε την Παρασκευή (18/05) το μεσημέρι και δεν είχε καμία σχέση με την ένταση και τα όσα διαδραματίστηκαν πέρυσι. Ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης ενημέρωσε τους «ασπρόμαυρους» για τα κριτήρια που ισχύουν φέτος και συζήτησαν για το φάκελο που έχει καταθέσει η κρητική ομάδα.

Ο κ. Δημητρίου εντόπισε κάποιες ελλείψεις στον

φάκελο των «ασπρόμαυρων», ζητώντας αυτές να καλυφθούν μέχρι την ημερομηνία εξέτασής του σε πρώτο βαθμό την προσεχή Τρίτη (22/05) στις 12:00 το μεσημέρι. Οι ελλείψεις σχετίζονται με παραστατικά πληρωμών, τα οποία από τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ φροντίζουν να προστεθούν στο φάκελο και αναμένεται να κατατεθούν τη Δευτέρα (21/05).

Παράλληλα, ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρθηκε και στις τρεις περιπτώσεις παικτών της κρητικής ομάδας που δεν έχουν υπογράψει τον διακανονισμό που τους είχε προτείνει η ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ και στους δύο Ισπανούς, Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ.

Στον ΟΦΗ θα καταβάλλουν μέσα στις επόμενες ώρες προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τους τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους πείσουν να υπογράψουν και να αυξηθούν οι πιθανότητες η κρητική ομάδα να πάρει άδεια από τον πρώτο βαθμό εξέτασης του φακέλου της.

Τους «ασπρόμαυρους» εκπροσώπησαν στη σημερινή (18/05) συνάντηση-ενημέρωση με τον κ. Δημητρίου ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Σήφης Κορωνάκης, το μέλος, Μάνθος Πουλινάκης, ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ, Κώστας Ψωμάς και ο νομικός εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Ντίνος Μανταδάκης.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές για την ανεύρεση του έβδομου μέλος που θα συμπληρώσει την εξαμελής -μέχρι τώρα- νέα διοικούσα επιτροπή κάτι που είναι απαραίτητο προκειμένου την επόμενη Τετάρτη (23/05), που θα εξεταστεί εκ νέου η αίτηση του Ηρακλειώτικου συλλόγου από το Πρωτοδικείο, να πάρει και τη σχετική έγκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα