Συνέντευξή Τύπου παραχωρεί σήμερα (30/5) ο Σάντος

Για την προετοιμασία, τους λόγους που «έκοψε» τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Παναγιώτη Κονέ, αλλά και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα μιλήσει σήμερα (30/5) το πρωί (12:30 ώρα Ελλάδας) ο Φερνάντο Σάντος.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα (30/5) το μεσημέρι (12:30 ώρα Ελλάδας) ο Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια της οποίας θ’ αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα γύρω από την Εθνική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα σταθεί στην προετοιμασία της Εθνικής στο Κίτσμπουελ, στα όσα είδε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Σλοβενία

(26/5), στο επόμενο με αντίπαλο την Αρμενία (31/5), στους δύο ποδοσφαιριστές που έκοψε (Παναγιώτη Κονέ και Αλέξανδρο Τζιόλη) και φυσικά στο Euro.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει μιλήσει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται η Εθνική στο Κίτσμπουελ (από τις 22/5) και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα πει σήμερα.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, οι διεθνείς θα προπονηθούν μια φορά και πιο συγκεκριμένα στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας). Εκεί ο Πορτογάλος τεχνικός θα δείξει τα τελικά του πλάνα για τη σύνθεση της αρχικής ενδεκάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα