Συνελήφθη ο Mάκης Ψωμιάδης στα Σκόπια (photos)

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, καταζητούμενος και έχοντας κριθεί προφυλακιστέος, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης από την Αστυνομία ενώ βρισκόταν στην γειτονική χώρα των Σκοπίων.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που αναφέρει:

«Συνελήφθη, σήμερα (09.11.2011) το μεσημέρι, στα Σκόπια, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου – «στημένα παιχνίδια»

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία – Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)».

Σημειώνεται ότι ο γνωστός παράγοντας είχε συλληφθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά με απόφαση του 9ου ανακριτή κ. Κασίμη, ο οποίος είχε διαφωνήσει με την εισαγγελέα, έμεινε ελεύθερος και διέφυγε στα Σκόπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεργό ρόλο στη διαδικασία της σύλληψης του Ψωμιάδη από τις αρχές ασφαλείας των Σκοπίων, έπαιξε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ, το οποίο είχε εντοπίσει τα ίχνη του πρώην ιδιοκτήτη της Καβάλας μέσα από τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, όταν έπινε τον καφέ του νωρίς το πρωί. Μάλιστα, για να παραπλανήσει τους Σκοπιανούς είχε ξυρίσει και το μουστάκι του...

Ηδη υπάρχει συμφωνία με τις αρχές των Σκοπίων προκειμένου ο Μάκης Ψωμιάδης να εκδοθεί στην Ελλάδα και να προφυλακιστεί, αφού υπέρ της προφυλάκισής του έχει ταχθεί το δικαστικό συμβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα