Συνεχίζουν απλήρωτοι στη Μαγούλα

Τραγική είναι η κατάσταση στον Αστέρα Μαγούλας, οι παίκτες του οποίου καλούνται να αγωνιστούν απλήρωτοι ίσως και μέχρι τον Ιανουάριο!

Μετά την αποχή της Τετάρτης (2/11) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν δώσει ραντεβού την Πέμπτη (3/11) στο γήπεδο για να καθορίσουν τη στάση τους. Η διοίκηση τους μετέφερε ότι χρήματα δεν υπάρχουν στο… ταμείο και αν κάποιοι το επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Τελικά, αποφασίστηκε η αποχή να σταματήσει και οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τις προπονήσεις απλήρωτοι, παρότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην δουν το χρώμα του χρήματος έως τον Ιανουάριο!

Έπειτα

από τα όσα συνέβησαν, ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Στέλιος Βογιατζής, υπέβαλε την παραίτησή του μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, όμως εν συνεχεία και μετά από πιέσεις των παικτών ανακάλεσε.

Σημειώνεται ότι ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε χθες (3/11) και δεν συναντά κανείς ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία ήταν ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν χωρίς να προπονηθούν, άλλοι έκαναν βάρη στο γυμναστήριο και άλλοι έτρεξαν μόνοι τους… Και φανταστείτε ότι ακόμη το πρωτάθλημα της football league 2 δεν έχει ξεκινήσει...

 

Keywords
Τυχαία Θέματα