Συνεχίστε να τους εκθέτετε!

01:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Έβαλε γκολ και ο Ρούντολφ. Έχουμε δει πολλά πράγματα στον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά πραγματικά αυτό δεν το περιμέναμε. Όχι ότι ο Ούγγρος είναι παικτάκι της σειράς. Άλλωστε το έδειξε με την Εθνική ομάδα του, ενώ συγχρόνως κατάφερε να αγωνίζεται στο Καμπιονάτο τόσα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο.

Αλλά, ένας παίκτης με τόσα προβλήματα τραυματισμών, ένας παίκτης δανεικός, που ζει την συγκεκριμένη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, δεν περιμέναμε να πολυασχοληθεί κιόλας. Συγχρόνως, είναι και το γαμώτο στη μέση. Αν αυτό το παιδί δεν είχε τόσα προβλήματα

τραυματισμών, πόσο πολύ θα μπορούσε να βοηθήσει στο διάστημα που έλειπε ο Λέτο.

Η νίκη με τον Άρη ήρθε λοιπόν. Με δέκα παίκτες γίνεται ακόμη πιο γλυκιά. Παρότι ακόμη και τώρα που τον Παναθηναϊκό τον έβγαλαν νοκ αουτ (και οι εκτός και οι εντός ομάδας) είδαμε για ακόμη μια φορά διαιτησία που αντιμετώπιζε το «τριφύλλι» σαν ομάδα Δ’ Εθνικής. Ειδικά το γεγονός πως δεν αποβλήθηκε ο Σανκαρέ όταν χρησιμοποίησε το χέρι για να κόψει την μπάλα στην προσπάθεια του Κουίνσι απ’ την οποία προήλθε το γκολ, ακόμη ερευνάται από τους ειδικούς.

Ξεκάθαρα τα πράγματα, η νίκη και η προσπάθεια των παικτών, έδωσαν λίγη χαρά. Όμως τα προβλήματα παραμένουν και αυτά είναι τα σημαντικά. Απλά, όσο η ομάδα δείχνει αυτό το πρόσωπο, όσο δεν τα παρατά, παρότι έχει δικαιολογίες για να το κάνει, εκθέτει όσους την έχουν παρατήσει αβοήθητη. Εκθέτει όσους έχουν αφήσει τα ταμεία άδεια, εκθέτει όσους παράτησαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και μπροστά σε έναν αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που τους εκθέτουν.

Οι παίκτες που δεν είναι μακριά ο καιρός που θα τους ρίξουν την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν πήγαν καλά τα πράγματα με την UEFA. Είπαμε, η μη υπογραφή των διακανονισμών αποτελεί δικαιολογία για πολλούς. Δυστυχώς γι’ αυτούς, όμως, οι παίκτες είναι οι τελευταίοι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα που θα θεωρηθούν φταίχτες για την κατάσταση που επικρατεί. Ξεκινά μια ακόμη εβδομάδα κρίσιμη. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τα πάντα. Και το που βαδίζουμε αναφορικά με την ιστορία της UEFA, αλλά και το τι θα συμβεί με την προσπάθεια των παλαιμάχων να δώσουν λύση στα διοικητικά. Καλό μήνα να έχουμε, αλλά αυτή τη φορά να μην μείνουμε στην ευχή...

Υ.Γ. Ο... άντρακλας στον πάγκο του Άρη, με το κόκκινο κοκαλάκι στα μαλλιά, ήταν μεταφραστής; Λέμε γι’ αυτόν που φραστικά ήταν μάγκας αλλά όταν τον πλησίασαν οι παίκτες έγινε... δάγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα