Συναντήθηκε με τον ατζέντη του Φαν Πέρσι η Γιουβέντους

Δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας αποκαλύπτει ότι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένο, αφού άνθρωποι της έχουν ήδη συναντηθεί με τον ατζέντη του αρχηγού της Άρσεναλ!

Για του λόγου το αληθές, όπως αναφέρει σε σχετικό της κομμάτι η εφημερίδα «Daily Mirror» ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι, έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού επιθετικού προκειμένου να μάξει τις προθέσεις του πελάτη του αλλά και να καταστήσει σαφές ότι θέλει να τον κάνει κάτοικο Ιταλίας...

Σύμφωνα

μάλιστα με το ίδιο άρθρο, η Γιουβέντους έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του Φαν Πέρσι ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Άρσεναλ ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι!

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της «γηραιάς κυρίας» ποντάρουν στο ότι ο 28χρονος στράικερ των «κανονιέρηδων» δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Αρσέν Βενγκέρ για νέο συμβόλαιο (σ.σ. το υπάρχον ολοκληρώνεται το 2013), τετραετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές έξι εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα