Συνάντηση με... καθυστέρηση για Φοίνικα-Λαμία

01:11 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το εξ αναβολής παιχνίδι του Φοίνικα με τη Λαμία στη Σύρου κλείνει την «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής.

Με καθυστέρηση ενός και πλέον μήνα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Φοίνικα και τη Λαμία, που είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Ρούμελης.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στη Σύρο την Τετάρτη (18.30, Novasports3), με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο νίκες στις ισάριθμες συναντήσεις τους στο νησί στη

μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πάντως προέρχονται από την ήττα και την μέτρια εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όπως παραδέχθηκε ο Βασίλης Κουρνέτας: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ σίγουρα μας έχει πειράξει η ήττα και η εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα κι ο μόνος δρόμος είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Η Λαμία είναι πλέον μια παραδοσιακή δύναμη που βρίσκεται συνήθως μεταξύ 4ης και 6η θέσης, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια, είναι δεμένη ομάδα, με ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι ικανή να κάνει σπουδαία πράγματα, οπότε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».

Σε αντίθεση με τον Φοίνικα η Λαμία προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ, ενώ πλέον ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αντιμετωπίζει ολοένα και λιγότερα προβλήματα.
«Σίγουρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη όμως κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, αφού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν και πιστεύω ότι σιγά, σιγά θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά μας», τόνισε ο Μαυροβούνιος διαγώνιος του ΓΣ Πέταρ Τσούροβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα