Στραβοπάτημα για τη Βελέζ

04:52 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Βελέζ Σάρσφιλντ στην έδρα της από την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Έτσι διακόπηκε αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών της Βελέζ, η οποία αγωνίζεται παράλληλα στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση των αντιπάλων και με γκολ του Σαντιάγκο Ναγκουέλ στο 51ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Στο 82ο ο Πάμπλο Χερνάντεζ διαμόρφωσε το 2-0 με πέναλτι και πιστοποίησε τη δίκαιη νίκη της ομάδας του. Έτσι η Αρχεντίνος συμπλήρωσε 16 βαθμούς στην Clausura και άφησε τη Βελέζ

στους 23, έναν λιγότερο από την πρώτη Μπόκα, η οποία έχει ένα ματς σε εκκρεμότητα.

Εύκολη νίκη με 3-1 πήρε η Άρσεναλ Σαραντί σε βάρος της Ιντεπεντιέντε και «ανέβηκε» στους 22 βαθμούς. Στο όγδοο λεπτό ο Γκουιλέρμο Μπουρντίσο άνοιξε το σκορ, στο 26ο ο Ντιέγκο Μιλίτο σημείωσε αυτογκόλ και στο 41ο ο Εμίλιο Ζελάγια διαμόρφωσε το 3-0. Ακολούθησε το 3-1 από τον Φακούντο Πάρα στο 68ο λεπτό, ενώ ο Χουλιάν Βελάσκεζ άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες στο 70ό λεπτό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, αλλά μονάχα η Άρσεναλ διεκδικεί τον τίτλο της Clausura.

Τέλος η Τίγκρε συνέτριψε την Ουνιόν Ντε Σάντα Φε με 4-0. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Εζέκιελ Μαγκιόλο και Κάρλος Λούνα. Έτσι η Τίγκρε έφτασε την Μπόκα στην κορυφή της Clausura, αλλά παραμένει στην «καταδικαστική» προτελευταία θέση της τριετής βαθμολογίας.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Άρσεναλ Σαραντί-Ιντεπεντιέντε 3-1
Βελέζ Σάρσφιλντ-Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-2
Τίγκρε-Ουνιόν Ντε Σάντα Φε 4-0

Keywords
Τυχαία Θέματα