Στους Ολυμπιακούς ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του περί συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον είναι ανάμεσα στις επιλογές του Στούαρτ Πιρς.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα παραταχθεί με ενιαία ομάδα το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ρόστερ των Ολυμπιακών μπορούν να έχουν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεπερνούν τα 23

και ο ένας από αυτούς στην περίπτωση της Βρετανίας μπορεί να είναι ο Μπέκαμ.

Για έναν σχεδόν χρόνο, ο πρωταθλητής MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι... παρακαλά για οποιαδήποτε θέση στην συγκεκριμένη αποστολή. Δεν αρκέστηκε απλά στην συμμετοχή σαν ποδοσφαιριστής, αλλά ζήτησε ακόμα και κάποιον ρόλο στο τεχνικό επιτελείο. Τελικά δεν θα χρειαστεί να αλλάξει... καριέρα, αφού ο Πιρς, υπεύθυνος της Ολυμπιακής ομάδας της Βρετανίας, συμπεριέλαβε τον Μπέκαμ στις προεπιλογές του.

Μετά το καλοκαιρινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Πιρς θα δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει και θα καταλήξει στην τελική 23άδα, με την οποία θα πορευτεί μέχρι τους Αγώνες του Λονδίνου. Σε αυτήν την διαδικασία θα ενταχθεί ο Μπέκαμ, ο οποίος διαπραγματεύεται παράλληλα την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα