Στους 64 οι Μπλάκχοκς

Επανήλθαν στην κορυφή του NHL συμπληρώνοντας 64 βαθμούς οι Σικάγο Μπλάκχοκς με το αποψινό τους 3-1 σε βάρος των Φλόριντα Πάνθερς.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο Jonathan Toews συμπλήρωσε 27 γκολ και ο Duncan Keith ακολούθησε με το 2-0. Αμφότερα τα τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά της περιόδου και συνοδεύτηκαν από το 3-0 του Patrick Kane στα μέσα του δεύτερου εικοσάλεπτου.

Οι «πάνθηρες» απλά μείωσαν

σε 3-1 με τον Jason Garrison σε power play στο 43ο δευτερόλεπτο της τρίτης περιόδου. Αυτό δεν ήταν αρκετό, οπότε οι Πάνθερς έμειναν στους 52 βαθμούς και επανήλθαν στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL παραχωρώντας την κορυφή της Southeast και την τρίτη της Ανατολής στους Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σικάγο επανήλθε στην κορυφή της Central, στην πρώτη θέση της Δύσης, αλλά και στο ρετιρέ της συνολικής κατάταξης της λίγκας. Άλλωστε οι «μαυραετοί» συμπλήρωσαν τρεις συναπτές επιτυχίες.

Σημειώνουμε πως ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 90 λεπτών λόγω ισχυρής χιονόπτωσης, η οποία εμπόδισε την προσέλευση του κόσμου. Τελικά περίπου 2.000 καθίσματα από τα 20.500 του United Center έμειναν άδεια, αφού οι κάτοχοι των εισιτηρίων προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα