Στον «αέρα» το UFC 147

Εκκρεμεί ακόμα η ημερομηνία και η έδρα του UFC 147, το οποίο... φαίνεται πως θα φιλοξενήσει τον αγώνα του Anderson Silva με τον Chael Sonnen για τον τίτλο Middleweight.

To αρχικό πλάνο προέβλεπε πως το UFC 147 θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου στο «Estadio Olimpico Joao Havelange» του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πάντως από 50,000 άνθρωποι υπολογίζεται πως θα

παρακολουθήσουν το σόου εντός του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αλλά έχουν δημιουργηθεί πολλαπλά εμπόδια. Αυτά προκαλούνται από τη στάση των αρχών της Βραζιλίας, οι οποίες δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των μαχητών και την ομαλή τέλεση του event, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προγραμματίσει συμβούλιο την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη.

Για την ώρα το κορυφαίο promotion ΜΜΑ προσπαθεί να βρει κάποια λύση. Μία από αυτές είναι η μεταφορά του «Silva vs Sonnen II» στο UFC 148, το οποίο θα γίνει στις 7 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Ωστόσο ο Ed Soares, προπονητής των Anderson Silva, ξεκαθάρισε ότι το ματς θα γίνει στη Βραζιλία. Έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί η αλλαγή της έδρας ή της ημερομηνίας του UFC 147.

Keywords
Τυχαία Θέματα