Στον… αέρα ο Drew Brees

Σε ειδική διαιτητική επιτροπή προσφεύγει ο Drew Brees των Νιου Ορλίνς Σέιντς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Αν και φαινόταν κοντά σε ανανέωση, ο Brees θα προσπαθήσει να δικαιωθεί μέσω ειδικής επιτροπής. Απαιτεί αύξηση αποδοχών της τάξης του 44%, καθώς ο quarterback πήρε για τρίτη φορά franchise tag. Το δεδομένο είναι πως ο Sean Canfield έχει πάρει θέση βασικού QB στις προπονήσεις

των «αγίων».

Επιβραβεύσεις στους Χιούστον Τέξανς

Ο προπονητής, Gary Kubiak, και ο GM, Rick Smith, απέσπασαν επεκτάσεις συμβολαίων, ύστερα από την περσινή πρόκριση στα playoffs. Επίσης, τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο defensive end, Whitney Mercilus, με τους Χιούστον Τέξανς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου.

Εκτός προπονήσεων ο Mike Wallace

Δεν παρουσιάστηκε, όπως είχε προγραμματιστεί, ο Mike Wallace σε προπόνηση των Πίτσμπουργκ Στίλερς. Άλλωστε απαιτεί καλύτερο συμβόλαιο σαν restricted free agent και φαίνεται πως θα το εκβιάσει απέχοντας από την προετοιμασία.

Ρεπό από Belichick

O κόουτς των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Bill Belichick, ακύρωσε την τελευταία ημέρα της προπαρασκευαστικού κομματιού της προετοιμασίας. Σε πέντε εβδομάδες θα αρχίσει η κανονική προετοιμασία, ενώ οι «πατριώτες» πήραν τα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του τίτλου AFC το 2011.

Προς Rocky McIntosh οι Ραμς

Τον έμπειρο linebacker, Rocky McIntosh, θα προσεγγίσουν οι Σέιντ Λούις Ραμς. Άλλωστε ο 29χρονος Αμερικανός προπονείται τις τελευταίες μέρες με τον σύλλογο.

Επένδυση για αναβάθμιση γηπέδων

Το NFL θα προσφέρει 2.5 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να αναβαθμίσει γήπεδα σε 15 πόλεις των Η.Π.Α. Άλλωστε έχει υπογράψει 14ετές σχετικό συμβόλαιο, το οποίο αναφέρει συνολική επένδυση 32.5 εκατομμυρίων.

Στο περιθώριο ο Rucker

Στον κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο tight end, Martin Rucker, από τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Αφορμή ένας τραυματισμός στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου κομματιού της προετοιμασίας.

Υπέγραψαν όλοι στους Τζετς

Ύστερα από το τετραετές συμβόλαιο στον wide receiver, Jordan White, οι Νιου Γιορκ Τζετς «δέσμευσαν» όλες τις επιλογές ντραφτ. Θυμίζουμε πως ο White έσπασε το πόδι του, στην πρώτη του προπόνηση με τους Νεοϋορκέζους.

Keywords
Τυχαία Θέματα