Στο ρελαντί ο Απόλλωνας 1-0 τη Ζάκυνθο

Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Football League 2 έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, παίρνοντας εύκολα της νίκη από τη μαχητική Ζάκυνθο με 1-0.

Ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να είναι εντυπωσιακός, κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Η ανωτερότητα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», απέδωσε καρπούς στο 17΄, όταν ο Διαμάνης έκανε κάθετη πάσα στον Ζαχαρόπουλος, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ζακύνθου και έκανε τη σέντρα, με τον Διαμάντη

να πιάνει την κεφαλιά και να σημειώνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 44΄, όταν ο Κοροβέσης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάκυνθος ανέβασε την απόδοσή της, προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, αναζητώντας την ισοφάριση, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι δεν είχαν τον ίδιο καλό ρυθμό όπως στο πρώτο ημίχρονο, κράτησαν το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.


Διαιτητής ήταν ο Φώτης Στυλιανός από τον σύνδεσμο της Εύβοιας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας (72' Κισκαμπάνης), Γρομητσάρης, Σαββίδης, Καραδέμητρος (65' Σεμερτζίδης), Διαμάντης (24' λ.τρ. Κωνσταντίνου), Κοροβέσης, Τσιλιγκίρης, Ζαχαρόπουλος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Γεωργίου, Λιβέρης, Σαμαράς, Καλλιβωκάς (46' Φιλάι), Κόντη (52' Τεπετός), Κωστάκης, Χαρτσιάς, Διαμαντόπουλος, Τσιριγώτης, Στρατομήτρος, Κυπαρίσσης (61' Νεόφυτος).

Keywords
Τυχαία Θέματα