Στο Ντιτρόιτ το επόμενο Winter Classic

07:13 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την Πέμπτη (09/02) αναμένεται το NHL να ανακοινώσει την έδρα του Winter Classic του 2013, η οποία μάλλον θα είναι το Michigan Stadium.

Αυτό σημαίνει πως οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς θα αποτελέσουν την γηπεδούχο ομάδα. Αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, τότε οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς θα επισκεφθούν το γήπεδο που φιλοξενεί συνήθως αγώνες φούτμπολ κολεγιακού

επιπέδου.

Η κορυφαία λίγκα χόκεϊ επί πάγου σχεδιάζει εκδηλώσεις διάρκειας μίας εβδομάδας για το προαναφερόμενο ματς. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν αγώνες NCAA (φούτμπολ), ένα παιχνίδι του AHL (θυγατρικό του NHL) ανάμεσα στους Toronto Marlies και τους Grand Rapid Griffins, δύο αγώνες junior OHL (θυγατρικό του NHL) και πολλά ακόμα ματς μεταξύ ομάδων σχολικού επιπέδου.

Μάλιστα η προσέλευση ενδέχεται να σπάσει κάθε ρεκόρ. Άλλωστε σε πρόσφατο αγώνα χόκεϊ επί πάγου που έγινε στο Michigan Stadium το 2010 βρέθηκαν... 104.173 θεατές! Πιθανότατα, λοιπόν, την Πρωτοχρονιά του 2013 θα δημιουργηθεί νέο σχετικό ρεκόρ, από την στιγμή που οι δύο προαναφερόμενες ιστορικές ομάδες του NHL θα «συγκρουστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα