Στο Λονδίνο Μεξικό και Ονδούρα

06:32 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το Μεξικό και η Ονδούρα προκρίθηκαν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού κέρδισαν τους ημιτελικούς των προκριματικών του CONCACAF.

Από τη μία, το Μεξικό επιβλήθηκε με 3-1 του Καναδά, ενώ η Ονδούρα με 3-2 του Ελ Σαλβαδόρ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 2 Απριλίου στον τελικό, αλλά αυτός θα αφορά αποκλειστικά το γόητρο των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, αφού στόχος ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Ο

Χάμπερ ισοφάρισε στο 32ο λεπτό το 1-0 του Φαμπιάν, αλλά οι Πουλίδο και Πόνσε διαμόρφωσαν το 3-1 στο 33ο και 59ο λεπτό, αντίστοιχα, για το Μεξικό. Επίσης, στο 76ο λεπτό ο Ντονέιλ Ανρί άφησε τον Καναδά με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Η Ονδούρα, όμως, χρειάστηκε τριάντα επιπλέον λεπτά, καθώς έφερε 1-1 με το Ελ Σαλβαδόρ στο 90λεπτο. Ο Ρόντας πέτυχε δύο γκολ στην παράταση, ενώ ο Βίτζιλ είχε ισοφαρίσει σε 2-2, πάντα στον επιπλέον χρόνο. Νωρίτερα, στο τέταρτο λεπτό ο Λοζάνο είχε ανοίξει το σκορ για την Ονδούρα και ο Μολίνα είχε ισοφαρίσει στο 75ο λεπτό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, τα Η.Α.Ε., το Γκαμπόν, το Μαρόκο, η Αίγυπτος, η Βραζιλία, η Ουρουγουάη, η Νέα Ζηλανδία, η Ισπανία, η Ελβετία και η Λευκορωσία έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους Αγώνες του Λονδίνου. Στις 23 Απριλίου, το Ομάν και η Σενεγάλη θα διεκδικήσουν το τελευταίο σχετικό «εισιτήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα