Στο κόλπο η Τσέλσι

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι και μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή.

Νέο ενδιαφέρον μπαίνει στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά τη νίκη της Τσέλσι με 2-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αυτό γιατί οι «μπλε» μπήκαν και πάλι δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου, καθώς μείωσαν στους επτά βαθμούς από την κορυφή, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται δύο μακριά από τους «πολίτες».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ με πολύ ωραίο τέρμα του Μπαλοτέλι άνοιξε

το σκορ παγώνοντας το Λονδίνο.

Η απάντηση των «μπλε» ήρθε στο 33’ Από τον Μεϊρέλες ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Η αποβολή του Κλισί στο 58’ έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τσέλσι που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα.

Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 82’ όταν ο Λέσκοτ έκανε πέναλτι, με τον Λάμπαρντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες , Μεϊρέλες (73’ Λαμπάρντ), Ρομέου, Στάριτζ (88’ Μίκελ), Ντρογκμπά, Μάτα (84’ Μαλουντά)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ (86’ Τζέκο), Κλισί, Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ, Σίλβα (75’ Ντε Γιόνγκ), Μπαλοτέλι, Αγκουέρο (64’ Τουρέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα