Στο γκολ τον ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών, ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΟΚ και παραμένει στην 4η θέση.

«Φιλί ζωής» για τον Πανιώνιο, «καρδιακό χτύπημα για τον Παναθηναϊκό»! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 8-7 του ΠΑΟΚ και πλέον θα πρέπει να κερδίσει στο φινάλε της κανονικής

διάρκειας του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό για να διατηρήσει την 4η θέση της στη βαθμολογία που σημαίνει παράλληλα την είσοδο της στα play offs. Ειδάλλως στην… πόρτα περιμένει ο Παναθηναϊκός που κέρδισε χθες το Παλαιό Φάληρο, προκειμένου να «κλέψει» το εισιτήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-1 αλλά όπως το ματς με την Χίο έτσι και σε αυτό με τον Πανιώνιο έπεσε η απόδοσή του στη συνέχεια και υποχρεώθηκε σε ήττα.

Τα 8λεπτα: 1-3, 3-2, 3-0, 1-2.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ (Δημήτρης Σελετόπουλος) σκόραραν οι: Μιτελούδης 2, Κουτσιαλής 1, Χατζηγούλας 1, Καπότσης 2, Λάππας 1 και Αλβέρτης 1.

Για τον ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης) σκόραραν οι: Σαρησάββας 3, Μιτυληνός 1, Χρυσοσπάθης 1, Παπαποστόλου 1, Βαχαρέλης 1.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μικεδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα