Στις τριάντα νίκες οι Λος Άντζελες Ντότζερς

Αρνούνται να χάσουν οι Λος Άντζελες Ντότζερς, που κέρδισαν με 8-7 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς εκμεταλλευόμενοι ανατροπή στο ένατο inning.

Αυτή τη φορά, ο utility infielder, Ivan De Jesus, πρόσφερε τη νίκη, ενώ ήταν στη δεύτερη ομάδα, πριν από μία εβδομάδα. Εναντίον του J.J. Putz (0-3) πέτυχε το καταλυτικό 2- run double. Ακολούθησε δύσκολο save του Kenley

Jansen, o οποίος συμπλήρωσε έξι και πλέον η ομάδα του Μάτζικ Τζόνσον έχει τριάντα νίκες σε 43 ματς. Ακόμα, ο Tony Gwynn Jr. είχε τρία hits, ενώ οι Lyle Overbay και Josh Bell πέτυχαν home runs για τους «D-Backs».

Ο C.J. Wilson (5-4) παραχώρησε ένα hit σε οκτώ innings και ο Ernesto Frieri ανέλαβε το ένατο inning στο εκτός έδρας 5-0 των Λος Άντζελες Έιντζελς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς. Ακόμα,ο Albert Pujols πέτυχε home run διαμορφώνοντας το 4-0 στο τρίτο inning, αφού οι «άγγελοι» προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης εναντίον του Graham Godfrey (0-4).

To 2-run triple του Elvis Andrus ξεχώρισε στο 3-1 των Τέξας Ρέιντζερς επί των Σιάτλ Μάρινερς. Επίσης, ο Josh Hamilton είχε ένα RBI και δύο κρίσιμες υποδοχές βοηθώντας τον Matt Harrison (5-3) να ξεπεράσει το αρνητικό του ξεκίνημα. Επίσης, ο Joe Nathan συμπλήρωσε δέκα saves σαν τρίτος pitcher, ενώ ο Mike Adams «καθάρισε» το όγδοο inning για τους Τεξανούς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Νιου Γιορκ Μετς 2-3
Φιλαδέλφεια Φίλις-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς 2-5
Σινσινάτι Ρεντς-Ατλάντα Μπρέιβς 4-3
Μαϊάμι Μάρλινς-Κολοράντο Ρόκις 7-6
Χιούστον Άστρος-Σικάγο Καμπς 2-1
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 4-6
Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες 4-0
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς 7-8

American League
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 3-2
Κλίβελαντ Ίντιανς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 5-3
Μπάλτιμορ Όριολς-Μπόστον Ρεντ Σοξ 4-1
Τάμπα Μπέι Ρέις-Τορόντο Μπλου Τζέις 8-5
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μινεσότα Τουίνς 2-9
Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς 0-5
Σιάτλ Μάρινερς-Τέξας Ρέιντζερς 1-3

Keywords
Τυχαία Θέματα