Στις… χρυσές ευκαιρίες ο Λέτο!

Η ιστοσελίδα «Bleacherreport» φιλοξενεί αφιέρωμα με τις δέκα μεγαλύτερες ευκαιρίες για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα με τον Σεμπάστιαν Λέτο να έχει… περίοπτη θέση.

Η εντυπωσιακή σεζόν που διανύει ο Σεμπάστιαν Λέτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα ελληνικά σύνορα και μετά το ενδιαφέρον της Τορίνο, ενώ και την περυσινή περίοδο και συγκεκριμένα το καλοκαίρι

και η Μπενφίκα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα «Bleacherreport» σε αφιέρωμα που φιλοξενεί για τους δέκα ποδοσφαιριστές που αποτελούν ευκαιρία για μεταγραφή έχει και τον αστέρα του Παναθηναϊκού.

«Μετά την αποτυχία του 25χρονου να σταθεί στην Λίβερπουλ, επιτέλους βρήκε τον εαυτό του. Με τον Παναθηναϊκό έχει σκοράρει ήδη δέκα φορές στα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι ο ηγέτης της ομάδας του για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί με επιτυχία σε κάθε ομάδα φέτος, με την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Βέβαια, όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να κάνει γρήγορα πριν η τιμή του εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο», αναφέρει με την τιμή που κοστολογείται σύμφωνα με το δημοσίευμα να είναι οι επτά εκατομμύρια λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα