Στις 26 Μαΐου το «Dos Santos vs Overeem»

00:52 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, το UFC ανακοίνωσε πως ο αγώνας για τον τίτλο Heavyweight μεταξύ των Junior Dos Santos και Alistair Overeem θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στις 12 Νοεμβρίου του 2011 κερδίζοντας τον Cain Velasquez στο UFC on FOX 1. Από τότε, όμως, έχει μείνει εκτός

δράσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Στο main event του UFC 146, το οποίο θα γίνει στο Λας Βέγκας, επιστρέφει στο οκτάγωνο.

Αντίπαλός του ο Overeem που κατέκτησε την ιδιότητα του πρώτου διεκδικητή επικρατώντας του Brock Lesnar στο UFC 141 της 30ής Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο γιγαντόσωμοι μαχητές θα έλυναν τους λογαριασμούς τους με μεταξύ τους αγώνα, αλλά για άγνωστο λόγο το κορυφαίο promotion αγώνων ΜΜΑ καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ανακοινώσει την ημερομηνία του ματς.

Σίγουρα αποτελεί τη μεγαλύτερη «σύγκρουση» του 2012, μέχρι την επόμενη. Άλλωστε η διεκδίκηση του τίτλου Heavyweight αποσπά πάντα το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αν και αυτή την φορά οι δύο μαχητές δεν έχουν τόσο μεγάλη δημοτικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα