Στηριξε σε Τριτσώνη, ορίστηκε στην Κέρκυρα

Επιστράτευση των διεθνών διαιτητών και… στήριξη στον Τριτσώνη από την ΚΕΔ που τον όρισε μετά τη διακοπή του πολυσυζητημένου αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» στο κρίσιμο ματς Κέρκυρα- ΟΦΗ.

Ο Σιδηρόπουλος θα είναι στο Εργοτέλης- Λεβαδειακός, ο Σπάθας στο Πανιώνιος- Ξάνθη και ο Κουκουλάκης στο ΑΕΚ-

Ατρόμητος. Στην Τρίπολη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα «σφυρίξει» ο Κομίνης που ήταν στην ήττα των «πράσινων» στη Λιβαδειά.

Ο Τριτσώνης επιλέχτηκε σε ένα σημαντικό ματς για την παραμονή που θα γίνει στην Κέρκυρα, τη στιγμή που προέρχεται από μία… δύσκολη εβδομάδα, καθώς η απόφαση του να διακόψει τον αγώνα Αρης- Αστέρας Τρίπολης συζητήθηκε έντονα κυρίως μετά την ετυμηγορία της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που διέταξε τη συνέχιση του ματς. Η ΚΕΔ με αυτή την κίνηση δείχνει ότι συμφωνεί με την απόφαση που έλαβε την περασμένη Κυριακή ο διεθνής ρέφερι και έτσι τον όρισε σε ένα κρίσιμο αγώνα. Φέτος ο Αθηναίος διαιτητής έχει διευθύνει τρία παιχνίδια του ΟΦΗ. Στην Τούμπα (0-0) και εντός με Ξάνθη (1-0) και Παναθηναϊκό (0-1), ενώ ήταν μόλις σε ένα ματς Κυπέλλου της Κέρκυρας (νίκη επί της Δόξας Δράμας).

Ο Σιδηρόπουλος θα βρεθεί επίσης σε ένα σπουδαίο αγώνα στο Ηράκλειο, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει διευθύνει φέτος κανένα παιχνίδι των δύο ομάδων!

Ο Κομίνης που ήταν στην ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, θα διευθύνει τον αγώνα των «πράσινων» στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Φέτος μετράει δύο τιμωρίες.

Στη Νέα Σμύρνη θα βρεθεί ο Σπάθας. Την τρέχουσα σεζόν έχει «σφυρίξει» μόλις ένα ματς του Πανιωνίου (εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό), ενώ αντίθετα δεν έχει συναντήσει την ομάδα της Ξάνθης.

Ο Κουκουλάκης θα βρεθεί σε αγώνα της ΑΕΚ, μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα τον Ατρόμητο τον βρήκε σε ένα ματς πρωταθλήματος με τον Αρη και στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα δίχως γκολ!

Αναλυτικά

Πανιώνιος- Ξάνθη

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)

4ος διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χασάν (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

4ος διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Κωνσταντινίδου (Πειραιά)

Εργοτέλης- Λεβαδειακός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Μαγιάνης (Αρτας)

4ος διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών)

Παναιτωλικός- Αρης

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

4ος διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας)

ΠΑΟΚ- Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Γκρούτσης (Κορίνθου)

Κέρκυρα- ΟΦΗ

Διαιτητής: Τρι

Keywords
Τυχαία Θέματα