Στην Τρίπολη για το +1 οι «πράσινοι» Νέοι

Την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλει η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει αυθημερόν στην Αρκαδία με 17 παίκτες στην αποστολή.

Οι Κ20 του «τριφυλλιού» βρίσκονται εδώ και πάρα πολύ καιρό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκας και, τώρα που αυτό οδεύει προς το τέλος του, δεν θέλουν επ’ ουδενί να φύγουν από αυτή!

Το αυριανό (18/04) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα κρίνει πολλά ως προς το

αν θα τα καταφέρουν, εξ ου και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Τουλάχιστον για να διατηρήσει το +1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, να αυξήσει την διαφορά…

Η ομάδα του Χουάν Ρότσα ολοκλήρωσε σήμερα (17/04) την προετοιμασία της, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην υπολογίζει στα πλάνα του τους Κουσίδη, Λαγό και Φουρλάνο που είναι στην πρώτη ομάδα και τους τραυματίες Κόι και Γιαννιτσάνη. Την 17μελή αποστολή των «πράσινων» αποτελούν οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Κασαπάκης, Χουχούμης, Φαφούτης, Ανδρεόπουλος, Δώνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Αποστολόπουλος, Καστράτι, Σκούφος, Μαραθιανός και Μπάτι.

Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο (18/04) στις 8 το πρωί οδικώς για την Αρκαδία, θα δώσει το ματς, στη συνέχεια θα γευματίσει για μεσημέρι και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα