Στην «μάχη» για να πιάσουν τον Διομήδη

16:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών μπήκε στην... παράταση, αφού πλέον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παίζουν τα... ρέστα τους απέναντι στον αήττητο της κανονικής διάρκειας Διομήδη Άργους.


Οι πρωτοπόροι θέλουν σε τρία ματς στην έδρα τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν τον τίτλο και ξεκινούν απέναντι στον Δούκα στο Άργος την Τετάρτη (9/5). Ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας ωστόσο συνιστά προσοχή: «Είναι ματς τεράστιας σημασίας. Αν κερδίσουμε

θα θέλουμε έναν μόνο βαθμό. Και τα δύο ματς με τον Δούκα τα κερδίσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να έχουμε πειθαρχεία στο παιχνίδι μας και να μην παρασυρθούμε».

Ο αριστερός εξτρέμ του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης τόνισε: «Δύσκολο ματς. Ο Διομήδης θα τα δώσει όλα για τη νίκη, έχοντας το αβαντάζ βαθμών. Εμείς θέλουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για να είμαστε ικανοποιημένοι».

Στο άλλο ματς των πλέι- οφ στον Βύρωνα, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο δικό τους ξεκαθάρισμα λογαριασμών πριν τα βάλουν με τους «Λύκους». Η νικήτρια παραμένει δεύτερη και δυνατή κυνηγώντας τίτλο
«Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη. Είμαστε το φαβορί. Μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Περιμένουμε να εκμεταλλευτούμε στραβοπάτημα του Διομήδη», τονίζει ο Γιάννης Αρβανίτης παρότι δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Νίκο Κοκολοδημητράκη.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων βλέπει το ματς σαν μια αρχή: «Είναι η αρχή ενός νέου κύκλου. Είναι ένα δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες. Με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Τα δεδομένα είναι αυτή την στιγμή υπέρ του Διομήδη, αλλά θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ- ΟΦ

1. Διομήδης Άργους 20 (+0,5)

2. ΑΕΚ 16

3. ΠΑΟΚ 16

4. ΑΣΕ Δούκα 13

Το πρόγραμμα

ΔΑΚ Άργους 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα (Τσάκωνας- Χασκής, Κορρές)

ΔΓ Βύρωνα 18:00, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μίγκας)

Keywords
Τυχαία Θέματα