Στην κορυφή της AL East οι Τάμπα Μπέι Ρέις

Τριπλό sweep σημείωσαν οι Τάμπα Μπέι Ρέις με το εκτός έδρας 4-2 σε βάρος των Μαϊάμι Μάρλινς, στο ντέρμπι της Φλόριντα.

Οι Matt Joyce και Elliot Johnson πέτυχαν home runs επί του Anibal Sanchez (3-5) στο τέταρτο inning, τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά για τους πρωτοπόρους της AL East. Άλλωστε ο James Shields (7-4) ήταν σταθερός και πήρε τη νίκη, έπειτα από το 18ο φετινό save του

Fernando Rodney.

Παθητικό ενός strikeout και 0/3 hits είχε ο Μάικ Μουστάκας στην ήττα των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς με 3-2 από τους φορμαρισμένους Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Ξεχώρισε ο Andrew McCutchen με διπλό home run και τρία RBIs! Ακόμα, ο A.J. Burnett (6-2) πήρε τη νίκη, αφού ο Jason Grilli κατέγραψε το πρώτου save για το 2012 σαν τρίτος reliever.

Χωρίς τον Τζορτζ Κοτταρά, οι Μιλγουόκι Μπρούερς επικράτησαν με 6-5 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες στο μοναδικό μη-Interleague ματς της ημέρας. Τριπλό home run σημείωσε ο Martin Maldonado, ενώ ο Ryan Braun είχε διπλό. Έτσι o Yovani Gallardo (5-5) πήρε μία νίκη, ενώ ο Jose Veras κατέγραψε το save αντικαθιστώντας τον ασταθή John Axford στο ένατο inning,

Εντυπωσιακό 12-4 πέτυχαν οι Τορόντο Μπλου Τζέις στην έδρα των Ατλάντα Μπρέιβς. Άλλωστε o καναδικός σύλλογος είχε... 18 hits σε βάρος των τεσσάρων αντίπαλων pitcher. Δύο home runs δέχθηκε ο Livan Hernandez (1-1), ο οποίος χρεώθηκε την ήττα. Επίσης οι Jed Lowrie και Colby Rasmus σημείωσαν home runs βοηθώντας τον Carlos Villanueva (1-0) να πάρει τη νίκη σαν πρώτος reliever του Ricky Romero.

Τριπλό sweep ολοκλήρωσαν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης με το 5-4 σε βάρος των Νιου Γιορκ Μετς. Ο Russell Martin είχε walk-off home run, ενώ συμπλήρωσε δύο αντίστοιχα χτυπήματα στο ματς. Το νικητήριο home run δέχθηκε ο Jon Rauch (3-6) σαν τέταρτος pitcher των Μετς.

Χωρίς τον Νικ Μαρκάκη, οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 5-4 τους Φιλαδέλφεια Φίλις στο δέκατο inning. Ένα walk-off double του Matt Wieters καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Steve Tolleson είχε ισοφαρίσει σε 4-4 με τριπλό home run στο τέταρτο inning. Μοιραίος pitcher των Φίλις ήταν ο Joe Savery.

Sweep ολοκλήρωσαν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με το 4-3 επί των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ένα double του Roger Bernadina στο ένατο inning διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Tyler Clippard ακολούθησε με το όγδοο φετινό του save. Σαν pinch-hitter απέσπασε ένα walk ο Κέβιν Γιούκιλις για τον σύλλογο της Βοστόνης, ενώ ο David Ortiz σημείωσε το μοναδικό home run της αναμέτρησης.

Με Grand Slam του Andre Ethier, οι Λος Άντζελες Ντότζερς κέρδισαν με 8-2 τους Σιάτλ Μάρινερς. Έτσι ανατράπηκε το αρχικό 1-0, που προήλθε από ατομικό home run toy Kyle Seager στο πρώτο inning. Επίσης, ο Chad Billingsley χρεώθηκε τη νίκη.

Ένα ground ball του Austin Jackson συνέβαλε στην ανατροπή στο 7-6 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς στην έδρα των Σινσινάτι Ρεντς. Μάλιστα είχε και home run, ενώ ο Jose Valverde συμπλήρωσε δώδεκα saves σαν πέμπτος pitcher των «τίγρεων». Οι Devin Mesoraco, Zack Cozart και Todd Frazier πέτυχαν home runs για

Keywords
Τυχαία Θέματα