Στην κορυφή με δέκα παίκτες η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 της Σπόρτινγκ στο ντέρμπι της Λισαβόνας, αν και αγωνίστηκε για τριάντα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ο Όσκαρ Καρντόζο αποβλήθηκε στο 63ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους «αετούς» με δέκα ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο αρχηγός της Μπενφίκα, Λουιζάο, έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, οι πρωτοπόροι του πορτογαλικού πρωταθλήματος ξεπέρασαν όλα αυτά τα

εμπόδια.

Το γκολ του Χάβι Γκαρθία στο 42ο λεπτό αποτέλεσε την διαφορά των δύο ομάδων στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, με αφορμή το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά τελικά έμειναν στους 23 βαθμούς, ενώ η Μπενφίκα προωθήθηκε στους 27. Πλέον, οι πρωτοπόροι έχουν διαφορά τριών βαθμών από την Πόρτο, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Γκαράι, Έμερσον, Μ. Περέιρα, Ζαρντέλ, Πάμλο Αϊμάρ (66' Ροντρίγκο), Χάβι Γκαρθία, Γκαϊτάν (86' Νολίτο). Μπρούνο Σέζαρ (68' Αμορίμ), Βίτσελ, Καρντόζο.
Σπόρτινγκ: Πατρίσιο, Ονιέβου, Χ. Περέιρα, Πόλγκα, Ινσούα (81' Μποζίνοβ), Καρίκο (66' Άντρε Σάντος), Σάαρς, Φερνάντεζ, Καρίγιο, Καπέλ, Ελίας, Φαν Βολφβίνκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα