Στην κορυφή με Gaborik οι Ρέιντζερς

Οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς επικράτησαν στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Ανατολής με το σαββατιάτικο τους 3-2 σε βάρος των Μπόστον Μπρούινς.

Μάλιστα το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση. Μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του έξτρα πεντάλεπτου ο Marian Gaborik έστειλε το puck στα αντίπαλα δίχτυα και αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ. Το 3-2 διαμορφώθηκε σε power play, ενώ οι πρωτοπόροι της ανατολικής περιφέρειας του NHL

είχαν μείνει χωρίς γκολ με παίκτη παραπάνω τα επτά τελευταία παιχνίδια.

Όλα τα γκολ του 60λεπτου σημειώθηκαν στην δεύτερη περίοδο, με τον Gaborik να σημειώνει το 2-1. Ο Ryan Callahan πέτυχε το άλλο τέρμα των φιλοξενούμενων, ενώ για τους κατόχους του Stanley Cup σκόραραν οι Andrew Ference και Adam McQuaid.

Ο Ference, πάντως, αποβλήθηκε στην συνέχεια, αφού μάρκαρε βίαια τον Ryan McDonagh. Ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ύστερα από την επίμαχη φάση που καταγράφηκε στην παράταση.

Πλέον, οι Νεοϋορκέζοι έχουν 64 βαθμούς και οι Μπρούινς 62. Οι πρωτοπόροι της Atlantic και της Northeast , αντίστοιχα, κράτησαν την απόστασή τους από τους διώκτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα