Στην Εθνική εφήβων - παίδων ο Στέλιος Καζάζης

Μετά την παραίτηση του Μάκη Δημητριάδη, ο Στέλιος Καζάζης θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας εφήβων και παίδων, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ΕΟΠΕ.

Ο Στέλιος Καζάζης ανέλαβε προπονητικά καθήκοντα στις ομάδες για τις ηλικίες ανάπτυξης (Παίδων - Εφήβων) έως και τη λήξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των εφήβων, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, η ΕΟΠΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον Mάκη Δημητριάδη για τις υπηρεσίες

που πρόσφερε στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με τον Στέλιο Καζάζη, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, δήλωσε: «Τη χαρά της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήρθε να διαδεχτεί ένα έντονο συναίσθημα απογοήτευσης για την παραίτηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Μάκη Δημητριάδη. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας τω ν Εφήβων και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Δημητριάδη για την προσφορά του, αλλά και τον Στέλιο Καζάζη, ο οποίος για ακόμη μια φορά στρατεύεται να βοηθήσει το ελληνικό βόλεϊ από μια νέα γι’ αυτόν θέση. Εύχομαι υπό την καθοδήγησή του οι Εθνικές Ομάδες Εφήβων - Παίδων να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών και να αναδειχθούν αθλητές του δικού του βεληνεκούς».

Από την πλευρά του ο κ. Καζάζης, τόνισε: «Έπειτα από το κενό που δημιουργήθηκε από την παραίτηση του κ. Μάκη Δημητριάδη, κλήθηκα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη να βοηθήσω τόσο στους Παίδες, όσο και στους Έφηβους και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάνοντας προσπάθεια να συνεχιστεί το αξιολογότατο έργο του κ. Δημητριάδη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα των Εθνικών Ομάδων Παίδων – Εφήβων και για την πρόοδο των αθλητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα