Στην Επιτροπή Ποδοσφαίρου της FIFA ο Πιλάβιος

13:56 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Μέλος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ορίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Όπως ανακοινώθηκε και από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα μετάσχει στην Επιτροπή, υπό την προεδρία του Μισέλ Πλατινί, η οποία ασχολείται με γενικά ζητήματα στο ποδόσφαιρο καιθ τη δομή του αθλήματος, όπως και τις σχέσεις της FIFA μεταξύ των συλλόγων και των Ομοσπονδιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

της ΕΠΟ, αναφέρει:

«Μέλος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της FIFA ορίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος. Πρόεδρος της Ε.Π. είναι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί με αναπληρωτές τους Τσακ Μπλέιζερ (ΗΠΑ) και Ζακ Ανουμά (Ακτή Ελεφαντοστού). Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου ασχολείται με γενικά ζητήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως με τη δομή του αθλήματος, καθώς και τις σχέσεις μεταξύ της FIFA και των συλλόγων, των λιγκών, των Ομοσπονδιών και Συνομοσπονδιών μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Εκτός του κ. ΠΙλάβιου ως μέλη της Ε.Π./FIFA ορίστηκαν οι Κριστιάν Καρεμπέ (Γαλλία), Τένγκου Αμπντουλάχ (Μαλαισία), Τζανκάρλο Αμπέτε (Ιταλία), Μέρσι Ακίντε (Νιγηρία), Άντονι Μπαφόε (Γκάνα), Σιλβί Μπελιβό (Καναδάς), Κάρλος Μπιλάρδο (Αργεντινή), Χοσέ Λουΐς Σιλαβέρτ (Παραγουάη), Αλί Νταεΐ (Ιράν), Ραμπάχ Ματζέρ (Αλγερία), Φλορεντίνο Πέρεθ Ροντρίγκες (Ισπανία), Φιλίπ Πιάτ (Γαλλία), Χάιμε Ριντρίγκεζ (Ελ Σαλβαδόρ), Κάρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (Γερμανία), Ρίτσαρντ Σκούνταμορ (Αγγλία), Κόζο Τασίμα (Ιαπωνία), Λεοντεγκάρ Τένγκα (Τανζανία) και Θίοντορ Γουΐτμορ (Τζαμάικα)».

Keywords
Τυχαία Θέματα