Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού οι Πελεκάνος και Παπαδόπουλος

Στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή την ώρα (28/04, 12.30) οι Μιχάλης Πελεκάνος και Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Στο Official Olympiacos BC Store (Καραολή - Δημητρίου 8, έναντι του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης») θα γίνει η μεγάλη κλήρωση για

τα δύο εισιτήρια του Final 4, αλλά και διάφορες ακόμα κληρώσεις, μέσα από τις οποίες οι τυχεροί φίλαθλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εξίσου σημαντικά δώρα, όπως η επίσημη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Oι δυο παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποθεώθηκαν από όσους βρίσκονται στην μπουτίκ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φωτογραφίζονται μαζί τους ή παίρνουν αυτόγραφο.

Στην εκδήλωση βρίσκονται αυτή την στιγμή περίπου 100 άτομα, με τους νεαρούς θαυμαστές των Πειραιωτών να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους δυο παίκτες ενώ το «παρών» έδωσε και ο... Θρυλέοντας!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, ωστόσο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, σχολίασε χαρακτηριστικά:«Είναι πάρα πολύ καλό που βρίσκονται δυο ελληνικές ομάδες στο Final 4. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας σε υψηλό επίπεδο και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι φίλαθλοι. Να δείξουμε πως το μπάσκετ είναι γιορτή και να κυλήσουν όλα ομαλά».

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την ημερομηνία διεξαγωγής των τελικών: «Η αλήθεια θα ήταν να γνωρίζαμε εξαρχής ποιο είναι το ακριβές πρόγραμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα