Στη Μόσχα τα κορίτσια του μπιτς βόλεϊ

21:44 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά την κατάκτηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από τις Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη, οι Ελληνίδες αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους, ταξιδεύοντας στη Μόσχα.

Με δύο ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Γκραν Σλαμ της Μόσχας (6-11/6) για το παγκόσμιο σιρκουί. Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη είναι το πρώτο δίδυμο, που μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και το δεύτερο ελληνικό δίδυμο αποτελείται από τις Τζοάνα Παπαγεωργίου

και Χριστίνα Ρουμπάνη.

«Φιλοξενηθήκαμε από το πανεπιστήμιο του Μπόρνμουθ και μας παρείχαν τα πάντα για την προετοιμασία μας, τόσο στο νέο κλειστό γήπεδο μπιτς βόλεϊ που δημιούργησαν, όσο και στα γήπεδα της παραλίας. Κάναμε προπονήσεις 2-3 φορές την ημέρα και είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στην προσπάθειά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες που λάβαμε μέρος στο training camp του Μπόρνμουθ και ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη Κουτουλέα και τις Βρετανικές ομάδες των Ζάρα Ντάπνεϊ και Σάουνα Μάλιν και Ντενίς Τζόουνς και Λούσι Μπούλτον. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο τους τελευταίους μήνες και ελπίζουμε να φανεί στα προκριματικά της Μόσχας», δηλώνουν Παπαγεωργίου και Ρουμπάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα