Σταθόπουλος στο Onsports: «Θα γίνουν δύο προσθήκες»

Ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης και για τη Football League 2, ενώ δεν παράλειψε να στείλει και τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του μέσω του Onsports

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε ακόμη στο… σκάουτινγκ που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στο σύλλογο, με τα… μάτια των ανθρώπων της ΠΑΕ να στρέφονται κυρίως στους παίκτες νεαρής ηλικίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Σταθόπουλου

στο Onsports:

- Πώς χαρακτηρίζετε το ξεκίνημα του Απόλλωνα στις πρώτες αγωνιστικές;

«Έχουμε φτιάξει μία ομάδα που βάζει πρωταγωνιστικούς στόχους και θέλουμε να είμαστε μέσα σε αυτούς»!

- Αν και είναι νωρίς ακόμη, θεωρείτε ότι είστε το φαβορί για τον τίτλο;

«Δεν θέλω να επανερχόμαστε στα όσα λέγαμε τον Ιούλιο, γιατί νομίζω ότι αποσυντονιζόμαστε. Έχουμε πει ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος. Έχουμε θέσει ένα στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε».

- Ήρθαν τα Χριστούγεννα και παρόλα αυτά έχουμε διανύσει μόλις τέσσερις αγωνιστικές στην Football League 2. Πιστεύετε ότι έχει επηρεάσει τις ομάδες το γεγονός ότι έκαναν προετοιμασία σχεδόν πέντε μήνες;

«Όχι, δεν θεωρώ ότι έχει επηρεάσει. Το πρόβλημα είναι ότι απλά υπήρχε έλλειψη ψυχολογικής πίεσης το διάστημα της προετοιμασίας και στα φιλικά, ενώ σε έναν αγώνα πρωταθλήματος μπαίνουμε με ψυχολογία. Είναι τελείως διαφορετικά».

- Έχετε ξεχωρίσει κάποια ομάδα στον όμιλο;

«Όχι, είναι νωρίς ακόμη. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση που περνάμε. Μπαίνουμε σε μία μεταβατική περίοδο, πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και έχει περάσει πολύ μικρό διάστημα για να αξιολογηθούν οι ομάδες. Είναι δύσκολο να αξιολογηθεί το υλικό».

- Ο Απόλλων Σμύρνης θα κινηθεί μεταγραφικά;

«Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Έχουμε την απουσία του Τομάς που έφυγε, οπότε χρειαζόμαστε επιθετικό. Έχουμε και τον τραυματισμό του Κορώνη, οπότε θα χρειαστούμε παίκτη και σε αυτή τη θέση. Δύο απαραίτητες προσθήκες θα γίνουν».

- Υπάρχει περίπτωση να έχετε και αποχωρήσεις;

«Ενδέχεται, ναι».

- Πρόσφατα παρακολουθήσατε το φιλικό ματς της Εθνικής Νέων με την Κ-20 του Ολυμπιακού. Σημειώσατε στο μπλοκάκι σας κάποιους παίκτες;

«Ήταν πολύ καλή επιλογή που πήγα να παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες της Εθνικής Νέων και του Ολυμπιακού είναι πολύ καλοί. Πήγα να δω περισσότερο το ματς, γιατί χρειαζόμαστε μικρούς παίκτες».

- Ο Απόλλων Σμύρνης είναι από τις πιο υγιείς και «καθαρές» ομάδες σε διοικητικό επίπεδο. Αυτό παίζει ρόλο στο να διέπεται ο σύλλογος από ηρεμία;

«Θέλω να σταθώ στη συνέπεια που διέπει την ομάδα του Απόλλωνα. Είναι πολύ σημαντικό το να πληρώνει κάποιος στην ώρα του».

- Τι θα θέλατε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στον Απόλλωνα Σμύρνης και σε όλους τους Έλληνες;

«Εύχομαι υγεία, εργασία και να γίνει η ανάταση της Ελλάδας. Είναι οι ευχές που πρέπει και θεωρώ ότι έχουμε περισσότερη ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα