Σταθόπουλος: «Στην Ελλάδα τα περιμένουμε όλα από το κράτος»

12:06 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος της football league 2, τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τη Super League, μίλησε ο Στάθης Σταθόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε ότι το «ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μάθει να ζει από τον ΟΠΑΠ», ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league 2.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Στάθη Σταθόπουλου στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

«Είναι ένα καλό πρωτάθλημα με αρκετά καλά παιχνίδια. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι οι πιο δυνατές ομάδες. Υπάρχουν άλλες, όπως ο Ατρόμητος που ξεπερνά τις προσδοκίες, κάποιες που δεν τα πάνε τόσο καλά και το παράδοξο με Δόξα και Λεβαδειακό. Για τη μία από τις δύο ομάδες φαίνεται πως το να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη είναι μάλλον καταδικαστικό. Θα έπρεπε να έχουν 40 παίκτες για να αντέξουν. Ακόμη και να γινόταν αυτό, δεν υπάρχει προπονητικό πρόγραμμα που να καλύπτει τις ανάγκες συνεχόμενων αγώνων. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει».

Για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και την απουσία του Λέτο:

«Είναι μια ταχύτητα πιο κάτω χωρίς τον Αργεντινό, όμως υπάρχει μια ομοιογένεια χάρη στην οποία τα έχει καταφέρει χωρίς τον Λέτο. Είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό γιατί αντιμετωπίζει μια ομάδα που προσπαθεί ακόμη και για τον βαθμό. Πάντως, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο. Η καλύτερη ομάδα χρειάζεται υπομονή για να δείξει την ανωτερότητά της. Το γρήγορο γκολ είναι πολύ σημαντικό γιατί όσο η μικρότερη ομάδα νοιώθει πως είναι ακόμη μέσα στη διεκδίκηση κάποιου βαθμού, ελπίζει. Ρόλο παίζει πάντα και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

«Υπάρχει μια πραγματικότητα βαθμολογική. Μετά τα γεγονότα του Ιανουαρίου και τις αποχωρήσεις, ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε άλλη πορεία. Ο Ολυμπιακός είναι ο αδικαιολόγητος της υπόθεσης και υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσα. Μπαίνουμε στις τελευταίες αγωνιστικές και είναι άλλο να είσαι 4-5 βαθμούς πίσω και άλλο 7 ή 8 και να πρέπει να την καλύψεις. Αυτά τα παιδιά πληρώνονται διαφορετικά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και έχουν μάθει στα δύσκολα. Δεν μπορώ να ρισκάρω κάποια πρόβλεψη. Είναι δυο πολύ καλές ομάδες, ενώ ο Ολυμπιακός μαθαίνω πως θα κατέβει περίπου πλήρης».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος της football league 2:

«Είναι στενάχωρα τα πράγματα κι έτσι ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, αφού ομάδες υποβιβάστηκαν χωρίς βαθμολογικά κριτήρια και καταλήξαμε νε έχουμε 12 ομάδες στον ένα όμιλο και 11 στον άλλον. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν θα το πάρει κατʼ ανάγκη ο καλύτερος. Υπάρχουν πάρα πολλές διακοπές για τα ρεπό, τις γιορτές, τις απεργίες. Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και καιρό. Να μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που τώρα απεργούν, επειδή είναι ανασφάλιστοι, υπέγραφαν για να πάρουν οι ομάδες άδεια και να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μάθει να ζει από τον ΟΠΑΠ. Βλέπουμε τις εμφανίσεις των ξένων ομάδων γεμάτες διαφημίσεις να παίζουν

Keywords
ελλαδα, football league 2, football league, super league, league, super, οπαπ, παναθηναικος, ολυμπιακος, γκολ, ΠΑΟΚ, καλοκαιρι, απεργιες, απεργια οπαπ, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, ολυμπιακοί αγώνες, super league, αδεια, παιχνιδια, προγραμμα, ατρομητος, γκολ, γεγονοτα, δηλωσεις, δοξα, υπαρχει, επρεπε, υπομονη, λετο, ομαδα, παντα, παιδια, ποδοσφαιρο, προβληματα, ρεπο, ρολο, σουπερ, super, εμφανισεις, football league, football league 2, κυριακη, league, ομαδες, παιχνιδι
Τυχαία Θέματα