Στα γνωστά της στάνταρ

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε άνετα 4-0 της Νυρεμβέργης. Νίκη και για Σάλκε απέναντι στην Χόφενχαϊμ με 3-1.

Στην πρώτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος παρέμεινε η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες προερχόταν από την ήττα με 2-1 από το Αννόβερο και ήθελε τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει το προβάδισμά της από τους διώκτες της.

Κάτι που έγινε κιόλας, επικρατώντας με 4-0 της Νυρεμβέργης. Μόλις στο 2’ ο Γκόμεζ άνοιξε το σκορ, με τον Σβαϊνστάιγκερ να κάνει το 2-0 στο 19’. Όλα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Ριμπερί στο 39’. Το

τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκόμεζ στο 68’ που έφτασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέσσερις βαθμούς χαμηλότερα βρίσκεται η Σάλκε η οποία δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χοφενχαϊμ. Ωστόσο, πήρε τη νίκη με 3-1 με πρωταγωνιστές τους Χούντελααρ και Ραούλ. Ο Ισπανός επιθετικός στο 28’ άνοιξε το σκορ, με τον Ιμπίσεβιτς να ισοφαρίζει προσωρινά στο 63’. Από εκεί και πέρα σε ένα τρίλεπτο (73’, 76’) ο Χούντελααρ πέτυχε δύο γκολ φτάνοντας τα δέκα στο πρωτάθλημα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια επέστρεψε η Γκλάντμπαχ που επιβλήθηκε με 2-1 του Αννόβερου. Ο Ρέους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ (21’, 51’) με τον Πόγκατετζ να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο 26’.

Μεγάλη νίκη πήρε η Χέρτα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-2. Ο Ράφαελ έβαλε τους πρωτευουσιάνους μπροστά στο σκορ στο 27’, με τον Μαντζούκιτς να ισοφαρίζει άμεσα στο 31’. Πριν το ημίχρονο όμως ο Κομπιασβίλι με πέναλτι έδωσε και πάλι κεφάλι στο σκορ στους φιλοξενούμενους. Στα τελευταία λεπτά και στο 84’ ο Σάφερ ισοφάρισε για τους «λύκους», αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Λασογκά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Α’ Γερμανίας, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα