Σπάνια νίκη για τους Έιντζελς με Haren

Μακριά από τον καλό του εαυτό παραμένει ο Albert Pujols, αλλά οι Λος Άντζελες Έιντζελς επιβλήθηκαν με 2-1 των Κλίβελαντ Ίντιανς.

Άλλωστε ο Dan Haren (1-1) έκανε οκτώ πολύ καλά innings και ο Scott Downs «καθάρισε» στο ένατο με το πρώτο του save. Επίσης, ο Torii Hunter διαμόρφωσε το 2-0 με ατομικό home run.

Με Grand Slam

του Edwin Encarnacion, οι Τορόντο Μπλου Τζέις συνέτριψαν με 7-0 τους Σιάτλ Μάρινερς. Εύκολο έργο είχε ο Brandon Morrow (2-1), o οποίος έκανε σερί δέκα αποκλεισμών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τρία RBIs και ένα home run σημείωσε ο Miguel Cabrera στο 7-5 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Νιου Γιορκ Γιάνκις, ενώ τριπλό home run πέτυχε ο Andy Dirks. Έτσι ο Drew Smyly (1-0) ευνοήθηκε παρά την ασταθή του παρουσία στο βουναλάκι.

Για τρίτο σερί παιχνίδι «έγραψε» home run o Jay Bruce και οι Σινσινάτι Ρεντς συνέτριψαν με 6-0 τους Χιούστον Άστρος. «Καθάρισε» αμυντικά ο Johnny Cueto (3-0), ενώ ο Logan Ondrusek «έβγαλε» το όγδοο inning και ο Aroldis Chapman το ένατο.

Θυμηθείτε τα παιχνίδια που είχαν ολοκληρωθεί νωρίτερα. Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Σικάγο Καμπς, Μαϊάμι Μάρλινς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Ατλάντα Μπρέιβς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Μπάλτιμορ Όριολς-Όκλαντ Αθλέτικς και Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ακόμα, στις τρεις τα ξημερώματα θα ξεκινήσουν τα Κολοράντο Ρόκις-Νιου Γιορκ Μετς και Τέξας Ρέιντζερς-Τάμπα Μπέι Ρέις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες και Λος Άντζελες Ντότζερς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, τα οποία αρχίζουν στις τέσσερις.

Keywords
Τυχαία Θέματα