«Σπάνια» νίκη για Άιλαντερς

Για πρώτη φορά σε τέσσερα χρόνια οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς επικράτησαν εκτός έδρας των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, καθώς το σκορ κατέληξε στο υπέρ τους 5-3.

Ο Frans Nielsen σημείωσε δύο γκολ, ενώ οι Michael Grabner, David Ullstrom και Kyle Okposo πέτυχαν τα άλλα τέρματα. Ακόμα, ο Jose Bailey μοίρασε τρεις ασίστ. Μάλιστα το αρχικό 2-2 έγινε 5-2 μέσα

σε έξι λεπτά στο τέλος της δεύτερης περιόδου, διάστημα στο οποίο κρίθηκε ουσιαστικά η αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο James Neal βρήκε δίχτυα δύο φορές και ο Tyler Kennedy αποτέλεσε τον άλλο σκόρερ των εκπροσώπων του Πίτσμπουργκ. Από την πλευρά του, ο Marc-Andre Fleury αντικαταστάθηκε ύστερα από το 5-2 με 13 αποκρούσεις. Πάντως, ο Evgeni Malkin μοίρασε δύο ασίστ και έφτασε στους 99 πόντους.

Στα αρνητικά ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των «νησιωτών», Evgeni Nabokov. Συγκεκριμένα αποχώρησε στο τέλος της δεύτερης περιόδου με τριάντα αποκρούσεις και ο Al Montoya κράτησε το σκορ υπέρ των Νεοϋορκέζων στο υπολειπόμενο διάστημα της αναμέτρησης.

Πλέον οι Άιλαντερς έχουν 75 βαθμούς και διατηρούν απλά μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα play off. Αντίθετα, οι «πιγκουίνοι» έμειναν στους εκατό και απώλεσαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας του NHL, καθώς οι πρωτοπόροι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς έχουν 101, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα