«Σούπα» με νικήτρια την Ομόνοια στο «Τσίρειο»!

17:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος στο «Τσίρειο», καθώς «κολλώντας» στο 0-0, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ δίνουν την ευκαιρία στην Ομόνοια με νίκη επί της Αναγέννησης, να μείνει μόνη πρώτη στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο της δάφνες ποιότητας, αφού οι δυο «μονομάχοι» είχαν σαν πρωταρχικό μέλημά τους την διαφύλαξη των νώτων τους, κάτι το οποίο τελικά «πλήρωσαν» με

χαμένο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Τα λάθη μάλιστα του Ουόν ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ωστόσο Τρισκόφσκι και Σολάρι δεν αξιοποίησαν τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και ο Χιώτης κράτησε ανέπαφη την εστία του στην μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων σε σουτ του Μοντέιρο στο 29΄. Όσο μάλιστα έγραφε το χρονόμετρο, τόσο περνούσαν σε δεύτερη μοίρα οι επιθετικές πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα από τη στιγμή που και ο Αΐλτον στην επανεμφάνισή του (πέρασε αλλαγή στο 60΄) με τον «Θρύλο» δεν κατάφερε να ανατρέψει τις ισορροπίες, η λευκή ισοπαλία σφράγισε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ουόν, Τζούνιορ, Αντόνιο, Καρλίτος, Νικολάου, Μπεμπέ (80’ Ντεντέ), Σίλας, Καφού, Μοντέιρο (66’ Εντμάρ), Βοού (55’ Ντίξον)

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ζόρζε, Ολιβέιρα, Μποαβεντούρα, Πίντο, Μοραΐς, Μαρσίνιο (86’ ΣΟλωμού), Χαραλαμπίδης (73’ Αλεξάνδρου), Τρισκόφσκι, Σολάρι (60’ Αΐλτον).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2

Άρης-Ανόρθωση 1-0
(71’ Βασιλείου)

Παραλίμνι-ΑΕΚ Λάρνακας 1-0
(22’ Μιχαήλ)

Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού 0-0

Κυριακή 5/2

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 0-0
Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός Λευκωσίας (17:00)
Ομόνοια-Αναγέννηση Δερύνειας (18:00)

Δευτέρα 6/2

ΑΛΚΗ-Ερμής (19:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα