Σούκερ: «Μας νικήσατε δίκαια»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική Ελλάδας ο βετεράνος Κροάτης επιθετικός, Νταβόρ Σούκερ, ο οποίος τόνισε πως το «Καραϊσκάκη» είναι ακόμη στην μνήμη του.

Ο Σούκερ βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (07/09) στις εξέδρες του Φαληρικού σταδίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής Κροατίας με την Ελλάδα, και μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας

του Φερνάντο Σάντος.

«Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά νομίζω πως η καλύτερη ομάδα νίκησε», σχολίασε ο Σούκερ για την νίκη της Εθνικής μας με 2-0.

Στην συνέχεια, ο Σούκερ πρόσθεσε: «Δώσατε μάχη και εμείς χάσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Ξέραμε που ακριβώς είστε επικίνδυνοι, αλλά μας νικήσατε σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Εθνική Ελλάδος: «Εύχομαι να πάει ψηλά. Έχω πολλούς φίλους Έλληνες και θέλω να πάει καλά. Μακάρι να επαναλάβει ότι κατάφερε το 2004. Από την στιγμή που περνάτε πρώτοι στον όμιλο, με αυτή την ψυχή και το ομαδικό πνεύμα, μπορείτε να πάτε ψηλά».

Τέλος, για το «Καραϊσκάκη»: «Και βέβαια το θυμάμαι. Ακόμα θυμάμαι τους οπαδούς του Ολυμπιακού, πολλοί εκ των οποίων με χαιρέτησαν. Όλοι οι παίκτες θέλουν να ζήσουν και να παίζουν σε μια τέτοια ατμόσφαιρα όπως αυτή που υπάρχει στο ‘Καραϊσκάκη’».

Keywords
Τυχαία Θέματα